Krups EA8160

Krups EA8160 tanio

Oferta krups ea8160. Sprawdź który cena jest dla Ciebie najkorzystniejsza, dostępne mamy 2 oferty. Zobacz również inne produkty z listy ofert ekspresy do kawy promocje. Dzięki stronie promocjesklepow.pl w jednym miejscu możesz wyszukać oferty zebrane z wielu sklepów. Sprawdzaj ceny, promocje i kupuj taniej.

Ekspres KRUPS EA8160 pozwala radować się smakiem perfekcyjnie przyrządzonej kawy w zaciszu własnego domu. Dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologii, przemyślanej konstrukcji, a także...
Cena od 1369,00

Dział: Ekspresy do kawy Marka: Krups Rodzaj ekspresu: ciśnieniowy Pojemność: 1.8 l Moc: 1450 W Rodzaj kawy: ziarna Szerokość: 33 cm Głębokość: 33 cm Wysokość: 36 cm Sterowanie: elektroniczne Mielenie: tak Kolor: czarny

Oferty i promocje sklepów

Krups Roma EA8160 - produkt w magazynie - szybka wysyłka!
Kupisz w OleOle! za
logo OleOle! 1369,00

Idź do sklepu

Krups Roma EA8160 - produkt w magazynie - szybka wysyłka! Darmowy transport od 99 zł | Ponad 200 sklepów stacjonarnych | Okazje dnia!
Kupisz w RTV EURO AGD za
logo RTV EURO AGD 1590,00

Idź do sklepu

Ekspres KRUPS EA8160 pozwala radować się smakiem wyśmienicie przyrządzonej kawy w zaciszu własnego domu. Dzięki zaimplementowaniu postępowej technologii, przemyślanej konstrukcji i klarownego, graficznego menu urządzenie jest ergonomiczne i szczególnie proste w obsłudze. Bezpośredni dostęp do funkcji "ulubione" pozwoli ci przygotować w prędki i prosty sposób kawę, którą najszczególniej lubisz. Ekspres wyekwipowany pozostał w Thermoblock – system cieplny, dzięki któremu każda, nawet pierwsza, zaparzona o poranku kawa będzie miała stosownyą temperaturę. Postępowy System Auto-Cappuccino/Caffe Latte jest odpowiedzialny za automatyczne przygotowanie nieprzeciętnej mlecznej pianki do cappuccino albo latte. System filtracji wody Claris Aqua powoduje, że smak napojów jest perfekcyjny. Urządzenie pozostało zaopatrzone w samoczynny program czyszczenia i odkamieniania, dzięki temu będzie zawsze gotowe do przygotowania twojej ulubionej kawy, za każdym razem jednakowo pysznej. Graficzny ekran LCD gwarantuje instynktowną obsługę ekspresu. Teraz przyrządzenie kawy jest jeszcze prostsze. Dopasowanie napoju według własnych preferencji dzięki możliwości wyboru mocy oraz wielkości kawy. Teraz możesz cieszyć się starannie taką kawą, na jaką aktualnie masz ochotę. Rewelacyjna temperatura kawy od pierwszej filiżanki. Zastrzeżony, kompaktowy Thermoblock zintegrowany z systemem grzejnym zagwarantuje wspaniałą temperaturę napoju kawowego. Znakomicie gęsta pianka o kremowej konsystencji i doskonałej temperaturze. Jest ona osiągalna dzięki zaimplementowaniu systemu spieniającego mleko- Auto-Cappuccino/Caffe Latte. Łatwość utrzymania urządzenia w czystości. Gwarantowane jest dzięki automatycznym programom czyszczenia i odkamieniania. System regulacji mielenia i ilości kawy. Luksusowy, samoczynny system regulacji grubości mielenia oraz ilości kawy zadba o wyśmienite przygotowanie wybranego rodzaju kawy. System grzejny Thermoblock. Innowacyjny, kompaktowy system gwarantuje znakomitą temperaturę kawy już od jej pierwszej filiżanki po uruchomieniu ekspresu. Dobór wielkości kawy. Funkcja pozwala na przyrządzenie kawy o objętości od 20 do 220 ml, co w jeszcze pokaźniejszym stopniu umożliwia otrzymanie właśnie takiego napoju, na jaki aktualnie masz ochotę. Bezpośredni dostęp do funkcji „ulubione” pozwoli Ci przygotować w szybki sposób kawę, którą najbardziej lubisz. Zobacz, dlaczego zapach i smak kawy w ekspresach KRUPS jest tak aktywny! Ubijanie kawy, przez profesjonalistów nazywane tampingiem, to klucz do uzyskania nieprzeciętnego, esencjonalnego espresso. Świeżo zmielone ziarna, poddane adekwatnemu tampingowi, zwalniają przepływ wody w ekspresie i pozwalają kawie wspaniale się wyparzyć. Dokładnie tak dzieje się w ekspresach KRUPS, które ubijają kawę z siłą nacisku aż do 30 kg! Dzięki tak mocnemu tampingowi nasza niewielka czarna ma wszystko, co najkorzystniejsze, czyli bardzo aktywny smak i zapach. A wszystko za sprawą nowoczesnej i hydraulicznego podnośnika, którymi zastąpiliśmy mechaniczne rozwiązania występujące w innych, samoczynnych ekspresach. O właściwie przeprowadzonym tampingu świadczy równocześnie idealny smak i aromat naszego espresso, jak i zarys kawy wybijanej z kolby w postaci równych, zbitych krążków, czyli tzw. Coffee cakes (ciasteczek kawy). „ W procesie parzenia kawy wyjątkowo ważny jest moment ubicia. Widoczne jest, aby równo i dość mocno ubić ciastko kawowe. Bariści ubijają kawę z siłą nacisku od 13 do 15 kg. Mocniejsze ubicie pozwala wydobyć większą energiczność kawowego aromatu. Na dodatek, dobrze ubite kawowe ciastko stawia obszerniejszy opór wodzie, na skutek czego kawa ma z nią dłuższy kontakt i lepiej się wyparza. Na równomierne wyparzenie należycie wpływa jednolita wysokość ciasteczka z każdej strony. Najlepiej to zaobserwować, kiedy ciastko jest suche. Jest to dowodem na to, iż wyparzyliśmy kawę szczególnie wydajnie, a nasze espresso jest wspaniałe, tj. Bardziej esencjonalne, z ciemniejszą cremą oraz o aktywniejszym smaku.